Ronald Baar vertelt over zijn keuze voor Uw Regio Support Haarlem

Ronald is onze adviseur in de regio Haarlem. Ik vroeg hem wat maakt dat hij heeft gekozen om adviseur voor UwRegioSupport te worden:

“Als MKB ondernemer moet je, naast je core business,  ook veel randzaken regelen. Het zoeken naar de juiste MKB dienstverleners kost veel tijd.  Het service aanbod van UwRegioSupport speelt daar heel goed op in en heeft die selectie van de juiste dienstverleners al gedaan. De UwRegioSupport relatiemanager die uit dezelfde  regio als de MKB ondernemer komt, pakt de vragen en wensen van de ondernemer op, geeft feedback en zorgt voor de eerste contacten met de dienstverlener. De dienstverlener maakt het passende aanbod.

Ik ben UwRegioSupport relatiemanager geworden omdat dit concept aanspreekt. De huidige diensten als marketing, IT-zaken en advies zullen nog verder uitgebreid worden, zodat UwRegioSupport een sterke partnership met de MKB ondernemer kan vormen.”

Ronald gaat er wat dieper op in:

“Als ondernemer ben je intensief bezig met je bedrijf, en is het niet altijd even gemakkelijk om focus te houden. Je wilt bezig zijn met waar je goed in bent en waar je in je bedrijf de hoogste toegevoegde waarde hebt. Er zijn echter veel afleidende zaken, die toch ook gedaan moeten worden. Het kost veel tijd om de juiste en betrouwbare leveranciers voor die zaken te vinden.

Het initiatief UwRegioSupport heeft de ambitie om voor de ondernemer een one-stop service-center te worden, voor de zaken waar je naast je core-business ook tijd aan moet besteden. Marketing, IT-zaken, boekhouding, bedrijfs-advies en inkoop horen daar zeker bij.

UwRegioSupport  selecteert MKB dienstverleners  die passen binnen het concept. Het unieke daarbij  is de regionale ondersteuning van het concept, zodat de ondernemer voor de verschillende diensten een centraal aanspreekpunt heeft in de vorm van een regionale UwRegioSupport adviseur.

Deze UwRegioSupport strategie is heel sterk. De belasting van de ondernemer met randzaken neemt alleen maar toe, en het is dus essentieel een partner als uwRegioSupport te kunnen vertrouwen als kennisbank voor de juiste MKB partners om die zaken bij uit te besteden. Het aantal diensten zal verder groeien om die ambitie waar te maken.”

Wil je een gesprek met Ronald? Neem dan contact op