Samenwerking met ABCO Nederland

In dit bericht onze testimonial over de samenwerking met Abco Nederland.
De samenwerking met ABCO Nederland is zeer voortvarend tot stand gekomen.
Dit is vooral te danken aan de drijvende kracht Marcel Freriks.

Na enkele gesprekken heeft UwRegioSupport een lidmaatschap afgenomen. Een lidmaatschap afnemen doen wij niet vaak, maar we begrepen Marcel direct toen hij aangaf neutraal te willen blijven. Hij wil geen van zijn leden een andere rol geven. Verstandig!

Bijna direct werden wij na afsluiting van een 2-jarig lidmaatschap opgenomen in het mail bestand en kregen we toegang tot de besloten LinkedIn groep.

Wij zijn met onze adviseurs alle leden gaan benaderen, via mail, telefonisch en via LinkedIn en dit heeft vele goede contacten gebracht met samenwerking op klant en partner niveau.

Zo hebben wij met enkele partners afspraken kunnen maken waaronder EVA en Vatched. En hebben we reeds enkele voorstellen mogen opmaken voor administratiekantoren om hen te helpen met hun website, AVG en op andere vlakken.

Binnenkort zal URS de discipline financieel-administratief lanceren en we verwachten daarmee vele samenwerkingen te kunnen creëren met de Abco leden! Zodat we samen lokaal de MKB-er kunnen versterken.

Wil je meer weten over onze netwerken? Neem contact op!