UwRegioSupport wil de MKB-er sterker maken. Het MKB is namelijk van zeer groot belang voor de sociale cohesie, zij zijn immers de lokale werkgevers, opleidingsplaatsen en sponsors. Door regionale adviseurs en mede MKB-ers bieden wij zeer efficiënte diensten die de MKB-er helpen om focus te hebben op hun kern.

MKB bedrijven verder helpen met diensten, waar men geen tijd, schaal, of kennis van heeft.

Deze diensten worden aangeboden via een lokale vertegenwoordiging van agenten die voor eigen rekening MKB-ers adviseren. De diensten worden uitgevoerd door partners van UwRegioSupport. Deze partners onderschrijven het UwRegioSupport-manifest dat staat voor lokaal, eerlijk en verbindend zakendoen en zijn zelf indien mogelijk MKB-ers.

Door het aanbieden van gestandaardiseerde producten en diensten, onze brede expertise en het totale volume biedt UwRegioSupport een brede en sterke propositie die de ondernemer beter maakt.

Wij bieden diensten aan als Marketing, ICT, inkoop, advies, door te verbinden, te besparen, ondersteunen en te verbeteren. Het ondersteunen van ondernemers, door ondernemers. Wij maken duurzame verbindingen met ons landelijk netwerk van experts.

UwRegioSupport verbindt ondernemers, niet alleen binnen het netwerk van UwRegioSupport, maar ook ondernemers onderling. Hierdoor wil UwRegioSupport een commerciële en inhoudelijke bijdrage leveren aan de vitaliteit van MKB Nederland.