Als ondernemers zijn we regelmatig tegen allerlei dingen aangelopen, die ons ondernemerschap vertraagden, of in ieder geval niet ondersteunend waren aan. Daarom hebben we dit onderstaande manifest opgesteld, waar al onze partners en agenten zich in herkennen en dit onderschrijven.

Geen MKB ondersteuning. Herkenbaar?

De groten worden groter en de kleinen blijven klein. De verschillen in rijkdom op privégebied maar ook tussen ondernemingen worden steeds groter. Er is behoefte aan MKB ondersteuning. Grote ondernemingen kunnen zich veroorloven om specialisten in te zetten op elk denkbaar gebied, terwijl kleine ondernemers vaak op zichzelf zijn aangewezen en op hun directe netwerk. Daarnaast kunnen corporaties inkoopkortingen verkrijgen op niveaus die niet denkbaar zijn voor MKB-ers. En dat terwijl het MKB goed is voor 99,9% van het aantal bedrijven, 60% van de toegevoegde waarde en 70% van de werkgelegenheid. Waar is de MKB ondersteuning?

Wat zou helpen?

De MKB-er op zichzelf kan niet alles, dat is logisch. Maar waar kan de MKB-er profiteren van collectieve inkoopprijzen en services? De oplossing is een partij die zich richt op datgene waarvoor de gemiddelde ondernemer geen tijd of kennis heeft. Deze partij is efficiënt, eerlijk, lokaal, duurzaam, deelt, verbindt en maakt de ondernemer beter. Beter in marketing, inkoop, verduurzaming en op ICT-gebied. Maar vooral beter, omdat de ondernemer zich kan blijven concentreren op waar de boterham mee verdiend wordt.

UwRegioSupport ontleent haar bestaansrecht aan MKB ondersteuning: het leveren, adviseren en/of bemiddelen van diensten die juist niet het kerngebied zijn van de MKB-ondernemer. UwRegioSupport ontlast de ondernemer bij allerlei randzaken, zodat die zich kan richten op de kern van zijn bestaan als ondernemer.

UwRegioSupport MKB ondersteuning: Eerlijk, lokaal, duurzaam, delen, verbindend, voor en door het MKB

UwRegioSupport verzamelt de beste oplossingen uit de markt, liefst aangeboden door mede MKB-ers en adviseert, verkoopt en implementeert deze op een eerlijke wijze. Deze diensten leveren wij op basis van een eerlijke prijs tegen zo laag mogelijke (vaste) kosten. De diensten worden door het UwRegioSupport-team zelf geleverd, dan wel onttrokken bij partners met soortgelijke zakelijke visie. Partners van UwRegioSupport onderschrijven dit manifest en kijken op eenzelfde wijze naar zakendoen.

Naast het ondersteunen van de MKB-er helpt UwRegioSupport ook met het verbinden van MKB-ers met elkaar door ondernemers bij elkaar te brengen via efficiënte bijeenkomsten. Regionaal kennisdelen en kennismaken op een laagdrempelige wijze, om zo het lokale netwerk te versterken.

Eerlijk
Lokaal
Duurzaam
Delen
Verbinden
Voor MKB