Bob Boekema
Oprichter – commercieel eindverantwoordelijke

Commerciële ontwikkeling van verschillende ondernemingen in mede-eigendom, variërend van marketing, verkoopprocessen, key account management, partnerbeheer en het creëren van bedrijfsmodellen.

Eric van Kessel
Oprichter – Financieel eindverantwoordelijke

25 jaar ervaring in accounting, bedrijfsovernames en fusies, investeringen, communicatiecampagnes cross-channel en sterk betrokken in de sportwereld.

Mark Reinders
Adviseur regio Groenlo - Doetinchem

Mijn naam is Mark Reinders, 39 jaar en woonachtig in Groenlo waar ik samenwoon met mijn vriendin Femke. Ik ben sinds 2017 eigenaar van het bedrijf Saleshuis Reinders. Vanuit dit bedrijf help ik ondernemingen en ondernemers aan nieuwe klanten. Dit kan op 2 manieren. Enerzijds doordat ze mij inhuren als externe salesmanager om actief nieuwe klanten aan te boren. Anderzijds door ze te trainen op het gebied van “strategisch” netwerken, waarbij ik mijn deelnemers leer hoe ze meer rendement kunnen halen uit hun bestaande dan wel nieuw te vormen netwerk. Daarnaast ben ik voetbaltrainer en train ik vv MEC. Dit is een 4e klasse standaard, waarbij ik het 1e team train.

Voor UwRegioSupport werk ik in de omgeving Groenlo - Doetinchem, ik ben regionaal adviseur voor MKB-ers uit de regio en tevens begeleid ik de adviseurs van UwRegioSupport.

Eddy Pendavingh
Eddy Pendavingh
Adviseur regio Zutphen-Deventer-Apeldoorn

Eigenaar van Vision Finance, waar ik mij bezig houdt met advisering van MKB-ondernemingen op het gebied van strategie en finance.
Bedrijfsanalyses, opvolgingsvraagstukken, bedrijfsovernames en financieringskansen zijn de belangrijkste werkgebieden.
Ik ben woonachtig in het mooie Zutphen, getrouwd en heb 2 volwassen (ondernemende) kinderen.
Ik heb jarenlang ervaring als financieel directeur in een internationaal werkzaam familiebedrijf. Dit bedrijf is succesvol verkocht aan een beursgenoteerde eigenaar. Ik heb een passie voor verandering en innovatie van processen binnen een onderneming om deze succesvoller te maken in de toekomst.

Ronald Baar
Adviseur regio Haarlem

Ronald is onze adviseur in de regio Haarlem, met een eigen achtergrond als MKB-er in retail en productie. Hierdoor kan hij andere MKB-ers goed adviseren in alle aspecten waar ze zelf geen kunde of tijd van/voor hebben.

Ronald aan het woord: Voor UwRegioSupport ben ik actief in de regio Haarlem, waar ik zelf ook woon en werk.

Mijn ervaring komt met name voort uit het runnen van een kleine internationale onderneming in een zeer dynamische omgeving. De bedrijfsactiviteiten bestonden o.a. uit product-ontwikkeling (innovatie), productie, logistiek en uiteraard marketing en sales (o.a. export en accountmanagement).

Voor UwRegioSupport ben ik uw aanspreekpunt en sparringpartner voor de regio Haarlem (Haarlemmermeer) en bied ik ondernemers support op (online) marketing en andere taakgebieden waarin UwRegioSupport actief is.

Carola Boerstra
Adviseur regio Groningen

Mijn naam is Carola Boerstra en ik woon op de grens van Groningen en Friesland. Ik ben getrouwd en ik ben al 21 jaar ondernemer in de Wellness-branche (preventiegezondheid) Netwerkmarketing. Marketing, communicatie en sales zijn mijn dagelijkse werkzaamheden, zowel B2B als B2C.
Door mijn ervaring wordt ik steeds vaker gevraagd als ZZP-er om trainingen te verzorgen op het gebied van branding, marketing en Social media. Ik ben binnen een aantal organisaties mediamanager en vóór mijn ondernemerschap was ik Kantoordirecteur bij ABN AMRO met een portefeuille van particulieren en ondernemers.
Kortom veel ervaring in wat nodig is als ondernemer om je bedrijf tot een succes te maken en hierin wil ik graag meedenken.

Ron Voorhuis
Adviseur regio Almelo

Ron Voorhuis heeft een informatica en marketing en communicatie achtergrond. Daarnaast heeft hij een eigen webshop en is werkzaam als fotograaf en DTP-er. Hij is goed in het vertalen van ideeën van ondernemers naar oplossingen waar deze ondernemers door kunnen groeien.

Gijs Bakker
Adviseur regio Amersfoort

Gijs heeft als Adviseur, Coach en Sales-, Marketing- & Business Development Manager jarenlange ervaring opgebouwd bij een internationale management consultant, bij banken & verzekeraars en als zelfstandig Interim Manager bij verschillende bedrijven en instellingen. Vanwege zijn liefde voor natuur, erfgoed en een groene, gezonde woon-, werk- & leefomgeving, richt hij zich op duurzaam ondernemerschap. Zo staat hij altijd klaar voor regionale en lokale (familie)bedrijven, instellingen, ondernemers, MKB-ers, Praktijkeigenaren en Professionals, die onderwerpen als een duurzame binding met hun klanten, kleinschaligheid, kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening, een regionale afzetmarkt, en met en voor elkaar werken, omarmen en hoog in het vaandel hebben staan.

UwRegioSupport sluit hier met haar visie direct op aan, door via samenwerking binnen bestaande en nieuwe netwerken, met inzet van specialisten, en door kwaliteit in dienstverlening te bieden op het gebied van Marketing en aanvullende ICT-diensten, duurzaam het rendement te verhogen van uw bedrijfs- of praktijkvoering. De adviseurs van UwRegioSupport zetten zich maximaal in om u als ondernemer, bestuurder of vrije beroeper te ontzorgen, zodat u zich voor 100% op uw eigen vak of beroep kunt richten.

Zijn er commerciële of andere business-vraagstukken waar u tegenaan loopt, die beter kunnen, waar u niet aan toekomt of waarvoor u geen tijd kan of wilt vrijmaken en bent u gevestigd in de regio Utrecht-Oost, Amersfoort, Eemvallei, Gelderse Vallei, Kromme Rijn gebied of Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op met Gijs.

Erwin Trapman
Adviseur regio Utrecht

Erwin Trapman is UwRegioSupport adviseur in de regio Utrecht. Erwin heeft een achtergrond als adviseur in de financiële sector een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd, met als specialisatie financieringen. Tot 2007 in loondienst en daarna als zelfstandig ondernemer, waarin naast de bancaire financiering ook de niet bancaire financieringen (o.a. crowdfunding, factoring, lease) onderdeel uit maken van zijn advisering. Als (ondernemers)coach heeft hij al vele bedrijven mogen helpen de volgende stap te maken.

De ondernemer/onderneming is waar het om gaat. Als ondernemer moet je kunnen ondernemen in plaats van met andere zaken bezig te zijn. Vanuit dat vertrekpunt wil Erwin het MKB ontzorgen en helpen dromen/ambities (verhogen rentabiliteit, groei, overname, verkoop) te realiseren.

Hugo van Winkelen
Adviseur regio Gouda - Zoetermeer

Hugo van Winkelen is onze adviseur in de regio Gouda - Zoetermeer. Als jonge, gedreven ondernemer ben ik nu ook actief voor Uwregiosupport om de MKBer optimaal te ontzorgen op gebied van marketing en websites. In het verleden ben ik actief geweest in en voor diverse bedrijven. Tegenwoordig run ik nog twee ondernemingen met diverse activiteiten. Niet zo gek, met de ervaring in een ondernemersfamilie. Elke dag opnieuw ben ik actief met het zoeken naar nieuwe kansen, voor mezelf maar ook voor u!

Maria Burgers
Adviseur regio Uithoorn

Maria heeft een achtergrond in retail, internet-ondernemen, gezondheidszorg en het geven van trainingen en presentaties voor ondernemers. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van ondernemers in praktische zin en in hun begeleiding naar betere bedrijfsresultaten.