Groei door lokale verbinding

UwRegioSupport wil de MKB-er sterker maken. Het MKB is namelijk van zeer groot belang voor de sociale cohesie, biedt opleidingsplaatsen en ondersteunt lokale verenigingen. Door regionale adviseurs en mede MKB-ers bieden wij zeer efficiënte diensten die de MKB-er helpen om focus te hebben op hun kern.
Deze diensten worden aangeboden via een lokale vertegenwoordiging van adviseurs die voor eigen rekening MKB-ers adviseren. De diensten worden uitgevoerd door partners van UwRegioSupport. Deze partners onderschrijven het UwRegioSupport-manifest dat staat voor lokaal, eerlijk en verbindend zakendoen en zijn zelf indien mogelijk MKB-ers.
Eerlijk
Lokaal
Duurzaam
Delen
Verbinden
Voor MKB

Eerlijke en lokale MKB ondersteuning

Als ondernemers zijn we regelmatig tegen allerlei dingen aangelopen, die ons ondernemerschap vertraagden, of in ieder geval niet ondersteunend waren aan. Daarom hebben we dit een manifest opgesteld, waar al onze partners en agenten zich in herkennen en dit onderschrijven.

Geen MKB ondersteuning. Herkenbaar?
De groten worden groter en de kleinen blijven klein. De verschillen in rijkdom op privégebied maar ook tussen ondernemingen worden steeds groter. Er is behoefte aan MKB ondersteuning. Grote ondernemingen kunnen zich veroorloven om specialisten in te zetten op elk denkbaar gebied, terwijl kleine ondernemers vaak op zichzelf zijn aangewezen en op hun directe netwerk. Daarnaast kunnen corporaties inkoopkortingen verkrijgen op niveaus die niet denkbaar zijn voor MKB-ers. En dat terwijl het MKB goed is voor 99,9% van het aantal bedrijven, 60% van de toegevoegde waarde en 70% van de werkgelegenheid. Waar is de MKB ondersteuning?

Kom meer te weten over ons manifest

Onze missie

UwRegioSupport wil de MKB-er sterker maken. Het MKB is namelijk van zeer groot belang voor de sociale cohesie, zij zijn immers de lokale werkgevers, opleidingsplaatsen en sponsors. Door regionale adviseurs en mede MKB-ers bieden wij zeer efficiënte diensten die de MKB-er helpen om focus te hebben op hun kern.

MKB bedrijven verder helpen met diensten, waar men geen tijd, schaal, of kennis van heeft.

Lees meer over onze missie

Maak kennis met ons team

Ontdek de leden van het team achter UwRegioSupport.

Referenties van UwRegioSupport

Een kleine selectie uit ons klantenbestand waar we een of meerdere van onze diensten hebben mogen leveren.